Välj tillval

Till rummet
Rosor (styckepris)50kr
Morgonrock och tofflor95kr
Blomsterbukett200kr
ExtrasängMer info +200kr
ExtrasängExtrasäng 0-12 år gratis om de sover i befintliga sängar, extrasäng vuxen 200kr p.p.

Mat & Dryck
Snacks (40g)20kr
Choklad (150g)20kr
Fruktkorg100kr
Loka25kr

Övrigt
Garageplats (förbokas)Mer info +250kr
Garageplats (förbokas)Det är i mån av plats det kan bokas.

Summa:kr

Tillval till din bokning

Här kan du som vill ha det lilla extra under din vistelse beställa tillval till din bokning. För att göra en beställning ber vi dig först att göra hotellbokningen för att få en bokningsreferens.

Dessa tillval måste bokas senast 24 timmar före ankomst till hotellet. Garageplatserna är begränsade i antal och bokas i mån av plats. Vi kontaktar dig för att bekräfta dina tillval efter att beställningen är lagd.

Dina uppgifter

För att skicka en bokningsförfrågan måste du först skriva in säkerhetskoden i fältet nedan (säkerhetskoden hjälper till att förhindra spam). Därefter klickar du på "Skicka".

(Ange: komhotel)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.