En flexibel, funktionell och teknisk utbildningslokal mitt i city

Är du på jakt efter att kunna hyra en flexibel, funktionell och teknisk utbildningslokal i centrala Stockholm? Just nu erbjuder vi 50% om ert företag bokar heldagskonferens hos oss första gången. 


Hos oss hittar du 10 ljusa utbildningslokaler med plats för allt från det lilla mötet till konferensen med 100 deltagare. Som konferensgäst hos oss har du inte bara ett perfekt läge mitt i city, utan också en välkomnande och hemtrevlig atmosfär. Våra ljusa mötesrum erbjuder konferensrum i varierande storlekar för upp till 100 personer och lokalerna har alla tekniska faciliteter.

Vi är Svanenmärkta och har valt att klimatkompensera för alla våra konferenser, det gör vi genom Tricorona som stödjer ett biomassakraftverk i Sri Balaji, Indien. Miljöarbete och klimatkompensation tycker vi är viktigt och genomsyrar alltid vårt dagliga arbete.

Söker ni en central anläggning för er nästa konferens, branschdag, event eller möte är Best Western Kom Hotel Stockholm ett optimalt val. 

Våra lokaler finns på Döbelnsgatan/Kammakargatan tillsammans med våra andra faciliteter så som logi, garage, gym, mat och dryck.

LÄS MER OM VÅRA LOKALER HÄR

Boka på telefon + 46 84 122 350 eller mail konferens@komhotel.se 
Uppge bokningskod 50DEAL


*Erbjudandet gäller fram till 31 december 2020


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.