Spara upp till 40% på konferenslokalen i juni

Är du på jakt efter att kunna hyra en flexibel, funktionell och teknisk utbildningslokal i centrala Stockholm? 
Just nu erbjuder vi upp till 40% rabatt på lokalhyran under juni. Om våra lokaler

Som konferensgäst hos oss har du inte bara ett perfekt läge mitt i city, utan också en välkomnande och hemtrevlig atmosfär.
Under omständigheterna har vi anpassat all vår tekniska utrustning för digitala möten. 

Vi vill att våra gäster ska känna att Kom Hotel är en trygg mötesplats så därför har vi snabbt anpassat oss till den rådande situationen.
På Kom Hotel följer vi utvecklingen noga och de rekommendationer som kommer från Hälsomyndigheten.

För att minska risken för spridning ber vi våra gäster att tvätta händerna noga, vi städar våra lokaler två gånger per dag och all städning sker med starkare medel än normalt. Handdesinfektion ska hållas tillgängligt på toaletter och i andra publika ytor i mån av tillgång.I den rådande situationen är vi beredda med olika speciallösningar som ska göra våra mötesplatser så trygga som möjligt. I vår konferensavdelning har vi separata konferensavdelningar, både små och större som gästerna kan hyra och ha helt för sig själva.
Det finns konferensavdelningar för 18, 60 och upp till 150 pers.

Våra fikor dukas inte längre upp som buffé utan paketeras i fikapaket. Vi på Kom Hotel gör allt för att du som
gäst ska känna dig så trygg som möjligt och vi välkomnar er att boka framöver.

Våra lokaler finns på Döbelnsgatan/Kammakargatan tillsammans med våra andra faciliteter så som logi, garage, gym, mat och dryck.

Boka genom att mejla konferens@komhotel.se och uppge bokningskoden juni40. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.