Best Western Kom Hotel Stockholm

870905871872873874

Välkommen till Stockholms största hotellgym!

På Best Western Kom Hotel Stockholm anser vi att regelbunden träning är väldigt viktig – och vet också att många av våra gäster gärna lägger en timme i gymmet. Som gäst hos oss har du därför alltid tillgång till vårt tvåvåningsgym och bastu utan kostnad. Gymmet är fullutrustat med de maskiner och hantlar som behövs för en funktionell träning. Där finns bl.a. fria vikter från Eleiko, träningsmaskiner från Life Fitness samt konditionsmaskiner i form av cyklar, crosstrainers och roddmaskin. Efter träningen kan du slappna av i en varm torrbastu. Kan det bli bättre efter en intensiv dag i Stockholm?

Öppettider:                 05.30-21.00

Best Western Kom Hotels ambition är att hela tiden utöka möjligheterna för våra gäster att träna och att träna i olika former. 
Nu kan du följa på en guidad joggingtur eller utöva yoga på träningscentret. Klasserna är i en ljus och harmonisk sal gjord för lugnare träningsformer. 

Gruppträningar är helt kostnadsfria för hotell- och konferensgäster.


Träningscenter erbjuder även träningar med licensierade PT:s! För mer information, vänligen kontakta oss på 08-120 114 00

Yoga

Var: Snickarbacken, plan 4
När: Måndagar 17.15
Instruktör: Mireille Steining

Här tränar vi styrka, balans och smidighet på en och samma gång. Yogan är dynamisk. Andningen och den mentala biten är viktiga och synkroniseras till ett flöde och där de olika positionerna alltid följer samma mönster.

Funktionell träning

Var: Performanceytan, plan 1, träningscentret
När: Torsdagar 17.00
Instruktör: Nina Nilsson

Funktionell träning innebär kortfattat att du tränar rörlighet, balans och koordination genom övningar som aktiverar flera olika muskler samtidigt genom enkla men effektiva övningar, både med hjälp av egen kroppsvikt och redskap, Det här passar dig som är träningsvan och vill bli utmanad och dig som nybörjare.

Löpning

Var: Möte i receptionen
När: Onsdagar 6.30-7.30
Instruktör: Nina Nilsson

Följ med på en gemensam joggingrunda med guidad tur i Stockholm!


Promotionfilmer

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.