870905871872873874
Boka rum

Rum 1

OK
   

Välkommen till Stockholms största hotellgym!

På Best Western Kom Hotel Stockholm anser vi att regelbunden träning är väldigt viktig – och vet också att många av våra gäster gärna lägger en timme i gymmet. Som gäst hos oss har du därför alltid tillgång till vårt tvåvåningsgym och bastu utan kostnad. Gymmet är fullutrustat med de maskiner och hantlar som behövs för en funktionell träning. Där finns bl.a. fria vikter från Eleiko, träningsmaskiner från Life Fitness samt konditionsmaskiner i form av cyklar, crosstrainers och roddmaskin. Efter träningen kan du slappna av i en varm torrbastu. Kan det bli bättre efter en intensiv dag i Stockholm?

Öppettider:                 05.30-21.00

Best Western Kom Hotells ambition är att hela tiden utöka möjligheterna för våra gäster att träna och att träna i olika former. 
Nu kan du följa på en guidad joggingtur, utöva yoga eller vara med på funktionell träning på träningscentret. Klasserna är i en ljus och harmonisk sal gjord för lugnare träningsformer. 

Gruppträningar är helt kostnadsfria för hotell- och konferensgäster.


Träningscenter erbjuder även träningar med licensierade PT:s! För mer information, vänligen kontakta oss på 08-412 23 50

Yoga

Var: Snickarbacken, plan 4
När: Måndagar 17.15
Instruktör: Mireille Steining

Här tränar vi styrka, balans och smidighet på en och samma gång. Yogan är dynamisk. Andningen och den mentala biten är viktiga och synkroniseras till ett flöde och där de olika positionerna alltid följer samma mönster.

Funktionell träning

Var: Performanceytan, plan 1, träningscentret
När: Tisdagar 17.30 & torsdagar 17.00
Instruktör: Nina Nilsson

Funktionell träning innebär kortfattat att du tränar rörlighet, balans och koordination genom övningar som aktiverar flera olika muskler samtidigt genom enkla men effektiva övningar, både med hjälp av egen kroppsvikt och redskap, Det här passar dig som är träningsvan och vill bli utmanad och dig som nybörjare

Löpning

Var: Möte i receptionen
När: Onsdagar 6.30-7.30
Instruktör: Nina Nilsson

Följ med på en gemensam joggingrunda med guidad tur i Stockholm!


Promotionfilmer

Telefon
08-412 23 00

Best Western Kom Hotel Stockholm

Döbelnsgatan 17   111 40 Stockholm   

Epost: info@komhotel.se

Följ oss via:
      

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse