Best Western Kom Hotel Stockholm
Boka rum

Rum 1

OK
   

Ta en paus i semestern – 20% på din hotellvistelse. Nu är sommaren äntligen här! Ljusa kvällar, ljumma vindar och total harmoni. Eller..? När du tröttnar på sommarstugelivet och allt vad det innebär - Ta en paus i semestern – 20% på din hotellvistelse. Kom Hotel finns bekvämt i cityläge och erbjuder personlig service, en god frukost, plats för trevligt umgänge och inte minst en god natts sömn. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum på hotellet under perioden 21 juni till 19 augusti– så det är först till kvarn som gäller.
Sök och boka via bokningen ovanför och gör enligt nedan. Skriv önskade datum fyll i antal personer Kampanjkoden ”WEB18” skall skrivas in i fältet "Kampanjer" som du hittar i menyn "Priser" när du fyllt i alla uppgifter Boka sedan priset "Web Deal" för att ta del av detta erbjudande

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.