Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

WiFi & Bluetooth

Parkering

Tv & Streamning

Lobbybar & Cafe

Bemaning

Gym & Bastu

KOM Family

Kom Family är beläget centralt på Norrmalm i Stockholm. Rådmansgatans tunnelbana och shoppinggatan Drottninggatan ligger bara några minuters promenad från hotellet. Kom Family är en del av Best Western Kom Hotel och incheckning sker på hotellet på Döbelnsgatan 17.

I huvudbyggnaden finns frukostmatsalen, en lobbybar, kiosk, ett café och ett stort och fullt utrustat gym med duschar och bastu som alla gäster har fritt inträde till. Mellan september och juni så erbjuds även jogging, yoga och gruppträning för våra gäster. Kom Family består av totalt två nyrenoverade rum i en byggnad bredvid hotellet med delad dusch och badrum i korridoren utanför. 

Kom Family ligger i en separat del från hotellet och endast gäster boende där har tillgång badrumsfaciliteterna. Varje rum har en dubbelsäng och 4 våningssängar (6 sovplatser).
I rummet finns: 1 dubbelsäng 180*200 + 4 utfällbara våningssängar, skrivbord, TV, micro, kylskåp, vattenkokare, sodastream, ett stort matbord och Safebox. Sänglinne, bäddning, handdukar, städning och frukost ingår. Som boende i familjerummen har du även tillgång till ett pentry i korridoren.

Tillval: Klicka här om du vill ha det lilla extra under din vistelse. 

Information

  • Upp till 6 personer
  • 25-30 kvm
  • Frukost ingår 
  • Wi-Fi & Streaming
  • Bluetooth högtalare 

Våra andra rum

Best Western Kom Hotel Stockholm

Epost: info@komhotel.se
Telefon: 08-412 23 00

Best Western Kom Hotel Stockholm   
Döbelnsgatan 17 111 40 Stockholm
Epost: info@komhotel.se
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.