Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

KOM Family


WiFi & Bluetooth


Garage


Streamning Chromecast


Lobbybar & Cafe


Bemaning 24h


Gym & Bastu

Kom Family är beläget centralt på Norrmalm i Stockholm. Rådmansgatans tunnelbana och shoppinggatan Drottninggatan ligger bara några minuters promenad från hotellet. Kom Family är en del av Best Western Kom Hotel och incheckning sker på hotellet på Döbelnsgatan 17.
Kom Family består av totalt två nyrenoverade rum i en byggnad bredvid hotellet med delad dusch och badrum i korridoren utanför.  Kom Family ligger i en separat del från hotellet och endast gäster boende där har tillgång badrumsfaciliteterna. Varje rum har en dubbelsäng och 4 våningssängar (6 sovplatser). I rummet finns: 1 dubbelsäng 180*200 + 4 utfällbara våningssängar, skrivbord, TV, micro, kylskåp, vattenkokare, sodastream, ett stort matbord och Safebox. Sänglinne, bäddning, handdukar, städning och frukost ingår. Som boende i familjerummen har du även tillgång till ett pentry i korridoren.


  • Upp till 6 personer
  • 25-30 kvm
  • Frukost ingår 
  • Wi-Fi & Streaming
  • Bluetooth högtalare 

 

 


Best Western Kom Hotel Stockholm

Best Western
Kom Hotel Stockholm
   
Döbelnsgatan 17
111 40 Stockholm
Telefon: 08-412 23 00
Epost: info@komhotel.se
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.