Best Western Kom Hotel Stockholm

884911282912450288285451
Boka rum

Rum 1

OK
   

Äta & dricka

En bra dag startar med en god morgon! Hotellfrukost – för många är den en stor del av nöjet med att bo på hotell. Och att få börja varje morgon med en riktigt härlig frukost är en viktig för att få en bra dag. Det får du varje morgon hos oss. Lättare luncher och fika hittar du på vårt café och vill du ha en god middag är kvarteren runt hotellet fullt av trevliga kvarterskrogar. Vi kan även arrangera middagar på hotellet för grupper om minst 10 personer. 

Frukost! Nytt koncept på ingång!

På entréplan finns vår restaurang där vi serverar den nyttiga frukost som alltid ingår för våra hotellgäster. På vår frukostbuffé har vi utöver det vanliga sortimentet en hel del nya spännande produkter och håller just nu på att utveckla ett helt nytt koncept som väntas stå klart i mars.

Frukosttider:
Måndag - Fredag                    06.30 - 09.30
Lördag - Söndag                     07.30 - 11.00

Rose Café

På Café Rosé serveras ett aptitligt utbud av caférätter; lasagne, sallader, soppor, enklare varma rätter samt smörgåsar, såväl lätta som lite matigare. Du kan också njuta av flera lika söta bakverk som bakelser, pajer, muffins och andra små munsbitar som är gott till ditt kaffe eller te! Café Rosé ligger runt hörnet på Rosengatan 1, men nås också via hiss från hotellet.

Öppettider:
Måndag - Torsdag                    11.00 - 20.30
Fredag                                        11.00 - 19.00
Lördag - Söndag                       09.30 - 17.3

Lobby & loungebar

Välkommen in i vår lobby med en behaglig och avkopplad atmosfär. Efter en lång dag kan du koppla av med en soft drink och bläddra igenom en fräsch tidning, utan att behöva lämna hotellet. Vår lobbybar serverar vin, öl, drinkar och snacks. I lobbyn finns alltid gratiskaffe och te att tillgängligt för dig som är gäst hos oss.  

Öppettider:
Måndag - Söndag                     11.00 - 24.00

Lunch, middag & mingel för grupper

Är du konferensgäst, eller reser i en grupp, så hjälper vi dig naturligtvis även med luncher, middagar och mingel (för grupper om minst 10 personer). Vi samarbetar med då med duktiga cateringkockar, som kommer till oss och serverar maten i vår restaurang på entréplan.

Lunch, middag eller mingel behöver du förbeställa. Slå oss en signal, så hittar vi tillsammans en meny eller måltid som passar just ditt event – oavsett om det handlar om lyxiga smörgåsar, en välsmakande lunch till arbetsmötet eller en storslagen middagsbuffé. För mer information och menyförslag, vänligen kontakta oss.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse