Frukost

På entréplan finns vår restaurang där vi serverar den nyttiga frukost, Best Breakfast, som alltid ingår för våra hotellgäster. På vår frukostbuffé har vi utöver det vanliga någonting som kallas för Meet the Locals, en hel del nya spännande produkter som är producerade i vårt närområde. Dessa ändras mellan veckorna beroende på säsong och tillgänglighet. Vi har också flera veganska alternativ såsom marmelad, Oatly i stället för ost, hummus, smoothies,  havre- och sojaprodukter och växtbaserat smör.

För att undvika trängsel vid frukosten ber vi alla gäster att välja tidig frukost eller sen frukost. Tidig frukost är vardagar 6.30-8.00 och på helger 7.30-9.30. Sen frukost är 8.00-9.30 på vardagar och 9.30-11.00 på helger. Detta meddelas receptionen vid incheckning. Om man vill kan man beställa frukost take away om man inte vill besöka frukostmatsalen.

Frukosttider:
Måndag – fredag   06.30- 09.30
Lördag - söndag    07.30-11.30 

Café Rosé 

På Café Rosé serveras ett aptitligt utbud av caférätter: lasagne, sallader, soppor, enklare varma rätter samt smörgåsar, såväl lätta som lite matigare. Du kan också njuta av flera lika söta bakverk som bakelser, pajer, muffins och andra små munsbitar som är gott till ditt kaffe eller te! Café Rosé nås via hiss från hotellet.
Måndag - Torsdag: 11.00-20.30
Fredag: 11.00-17.30
Söndagar: Stängt

Välkommen in i vår lobby med en behaglig och avkopplad atmosfär. Efter en lång dag kan du koppla av med en soft drink och bläddra igenom en tidning, utan att behöva lämna hotellet. Vår lobbybar serverar vin, öl, drinkar och snacks. I lobbyn finns alltid gratiskaffe och te att tillgängligt för dig som är gäst hos oss. 

Är du konferensgäst, eller reser i en grupp, så hjälper vi dig naturligtvis även med luncher, middagar och mingel (för grupper om minst 10 personer). Vi samarbetar med duktiga cateringkockar, som kommer till oss och serverar maten i vår restaurang på entréplan. Lunch, middag eller mingel behöver du förbeställa. 

Best Western Kom Hotel Stockholm

Epost: info@komhotel.se
Telefon: 08-412 23 00

Best Western Kom Hotel Stockholm   
Döbelnsgatan 17 111 40 Stockholm
Epost: info@komhotel.se
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.