884911282912450288285451
Boka rum

Rum 1

OK
   

Områdesguide

Best Western Kom Hotel Stockholm är beläget mitt i city vilket gör att du som gäst lätt kan promenera till dem mest attraktiva områden i Stockholm. I närheten till hotellet finns det  flera stora shoppinggallerior för alla typer av resenärer, parker med barnlekplatser och en hel del goda restauranger. Om du är intresserad av huvudstadens nattliv kan du lätt promenera till Stureplan med Sveriges mest kända klubbar och mysiga pubar, endast 10 min gångavstånd. Vi vill gärna guida dig till intressanta platser som finns runt omkring hotellet, läs vår lista och välj det som passar bäst för dig. Vi önskar dig en trevlig tid i Stockholm!
 • Julkampanj på Kom Hotel – 20% rabatt

  Spendera en vacker vinterafton hos oss på Kom Hotel.

  Visa erbjudande
 • Pausa!

  Välj till en uppfriskande paus på eftermiddagen för att hålla uppe koncentrationen och få ny energi i konferensen. En av våra licensierade PTs kommer till er...

  Visa erbjudande
 • Flerdagarskonferens "All inclusive"

  Best Western Kom Hotel Stockholm är centralt beläget och en perfekt plats för en effektiv dagkonferens. Vi erbjuder 10 ljusa och fräscha lokaler varav den största har...

  Visa erbjudande
 • Wallmans Stockholm

  Hösten på Wallmans kommer att bjuda på lite mer av allt.
  Nya showen levererar internationell underhållning i världsklass och du bjuds på storslagen musik från bland...

  Visa erbjudande
 • Golden Hits Stockholm

  Golden Hits firar 25 år med en stor jubileumsfest. Förvänta dig många skratt och extrem igenkänningsfaktor i stans roligaste show – ett riktigt tårtkalas!
  Här blandas...

  Visa erbjudande
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse