Miljö och samhällsansvar är viktigt för oss

Vi är inte bara ett vanligt hotell, vi jobbar för något större och bättre än att bara driva en vinstgivande verksamhet. Vår ägare är KFUM Central, en ideell ungdomsförening med bland annat basket, gymnastik, barnkörer och lägerverksamhet. Vi har också verksamhet för äldre med bland annat orkester, körer, seniorträffar och mycket mer, det är en förening med gemenskap och något för alla åldrar. 
Allt vi jobbar för och all vår vinst vi lyckas jobba in går raka vägen till föreningen. Vi är stolta över att få vara en del i KFUM och är glada att kunna bidra till samhället på det sätt vi kan bäst, genom vår hotell- och konferensverksamhet. Se gärna vår film om KFUM nedanför för att se en del av verksamheten och människorna som är KFUM Central.  Best Western Kom Hotel Stockholm är ett Svanenmärkt och miljöcertifierat hotell, och vi har även tagit ett steg längre i vårt miljötänk. Genom att klimatkompensera vår konferensavdelning via Atmoz kan du konferera med gott samvete.
Varmt välkommen att konferera och bo med gott samvete hos oss!

Filmer om vårt CSR-arbete och gym

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.