Best Western Kom Hotel Stockholm

884285957956911288

Inte ett vanligt hotell, vi gör skillnad!

Best Western Kom Hotel är ett personligt och miljöcertifierat hotell som ligger centralt i Stockholm. Hotellet har 143 rum och 10 konferenslokaler där den största lokalen tar upp till 100 deltagare. I restaurangen kan du njuta av vår frukostbuffé eller förbeställda luncher och middagar. Trådlös Wifi finns i alla utrymmen och fri kaffe/the i lobbyn.  För dig som vill träna finns ett stort gym i två våningar, gruppträningar och bastu. Vi är en del av Best Western Hotels & Resorts, en hotellkedja av privatägda hotell med ett globalt nätverk av 4200 hotell i över 100 länder. Vi ägs av KFUM Central, en ideell förening med drygt 3000 medlemmar med inriktning på idrott, hälsa och musik. All vinst från hotell- och konferensverksamheten går till föreningen. 

Best Western

Best Western Kom Hotel Stockholm ägs än idag av KFUK-KFUM Central, en ideell förening med drygt
2 000 medlemmar med inriktning på ungdomar, idrott och hälsa. I verksamheten ingår allt från basket, gymnastik, lägerverksamhet till musik, körer, orkestrar och barn- och ungdomskörer.

Allt vi jobbar för och all vår vinst vi lyckas jobba in går raka vägen ner till de olika föreningarna. Vi är
stolta över att få vara en del av KFUM och är glada att kunna bidra till samhället på det sätt vi kan bäst, genom vår hotell- och konferensverksamhet. Se gärna vår film om KFUM nedanför för att se en del av verksamheterna och människorna som är KFUM Central. 

Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja av privatägda hotell med ett globalt nätverk av 4200 hotell i över 100 länder. I Skandinavien har kedjan över 130 hotell som alla erbjuder ett personligt boende. Samtliga hotell i Sverige är miljöcertifierade och jobbar för en hållbar utveckling. Alla våra svenska hotell är 100% rökfria.

Vi är ensamma om vårt globala kvalitetssäkringsprogram som omfattar tusentals punkter och garanterar en hög och jämn service och kvalitet vilket hotell inom Best Western Hotels & Resorts hotell du än bor på i världen. Samtliga hotell kontrolleras årligen av en utomstående inspektör som säkerställer att alla kedjans hotell verkligen lever upp till kvalitetsprogrammet. 

Vi på Best Western Kom Hotel arbetar för en ständig utveckling och bättre miljö för både gäster och
personal och vi klimatkompenserar all vår konferensverksamhet genom Tricorona som har mandat av FN att arbeta med sådana frågor.

KFUM Central och Kom Hotels historia

Föreningarna KFUK och KFUM byggde tillsammans huset i kvarteret Rosenbusken som stod klar 1972. Byggnaden var först studenthem under terminerna och hotell under sommaren men är sedan den 15 maj 1978 hotell på heltid. Namnet Kom Hotel kommer av bokstäverna K (Kvinna) och M (Man) i föreningarnas namn. Båda föreningarna hade länge drivit olika typer av hotellverksamhet, till exempel byggde KFUM hotellet i korsningen Birger Jarlsgatan/Snickarbacken som stod klart 1910 och som idag är Hotel Crystal Plaza. 


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.