Mötes- och eventkoordinator Tillsvidareanställning Heltid 

Är du en människokännare? Människoälskare? I kombination med ordningssinne och säljdriv? Då är det dig vi vill ha.  
Välkommen till Best Western Kom Hotel Stockholm!  

Så vad är det egentligen för jobb? Som Mötes- och eventkoordinator på vår konferensavdelning! Sälja, boka och planera möten, vara vårt ansikte utåt mot gästerna - Vår gästvänliga stjärna. Vår kämpe på barrikaderna. Det är du som ser till att kunderna väljer oss, att våra fantastiska gäster får det de vill ha, att de trivs och kommer tillbaka.

Du jobbar oftast dagtid, men det förekommer även arbetspass på kvällar och helger.
Du hanterar en uppsjö av olika arbetsuppgifter. Du svarar på förfrågningar och lämnar offerter, ser till att gästerna välkomnas och hjälper dem med tekniken, lokalerna och fika, du finns till hands när gästerna behöver hjälp och sköter fakturering, utvärderingar och svarar när vi får feedback. Kort sagt – du ser till att kvaliteten på gästernas service och upplevelse är så hög som den ska vara på Kom Hotel. 

Vår Mötes- och eventkoordinator arbetar nära och rapporterar till konferenschefen. Till sin hjälp finns konferensvärdar/värdinnor som också tar hand om gästerna.

Vad innebär tjänsten? 
- Hålla kontakt med våra gäster, från första förfrågan till avslutande utvärdering och se till att de får det möte de vill ha.  
- Försäljning och offerering av konferenser samt merförsäljning på plats 
- Planering och genomförande av konferenser, i detta ingår att skicka pm och beställningar till andra berörda avdelningar och leverantörer.  
- Kvalitetssäkra standard och service för våra gäster 
- Arbeta med daglig konferensdrift såsom att ta emot gäster, finnas till hands, duka fram fika, lunchstäda lokaler etc.  
- Administration efter konferensen såsom fakturering och utvärderingar. 
- Hålla fortsatt god relation till våra stammisar och kunder. 

Och vem är du?  
Vi ser att du är en servicestjärna ut i fingertopparna! Att du med glädje och energi gör det där lilla extra för våra underbara gäster.
Vi blir överlyckligliga om du kan Suite 8. Vi blir glada om du har erfarenhet av liknande tjänst eller har arbetat med konferensbokning eller detaljplanering… allra mest har du erfarenhet inom service och är en allmänt fantastisk människa. Vi skulle älska om du är bra på konferensteknik och att komma med kreativa idéer och gillar att piffa och trixa på konferensen.
Vad vi däremot kräver: att du talar svenska och engelska i både skrift och tal! Har utbildning inom hotell och turism eller har minst 2 års branscherfarenhet samt att du tidigare jobbat med någon typ av hotellbokningssystem.

Vad erbjuder vi…?  
Främst så har vi det roligt på jobbet. Seriöst och på riktigt. Det låter så himla blasé att säga ”vi är som en familj” – och det är vi inte heller – mer ett sammansvetsat gäng.  

Sedan, utan inbördes ordning;
- Lön (Vi har såklart kollektivavtal)
- Fri tillgång till vårt stora gym – två våningar och nyrenoverat!
- Bra rabatter på hotellrum
- Kompetensutveckling i form av utbildningar
- Friskvårdsbidrag

Så skicka iväg ett CV och en ansökan nu, dock senast 31 oktober. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Väl mött och vi ses snart! // 

Hemsida: www.komhotel.se 
 
Skicka in din ansökan till Anna Hallström Konferenschef, anna.hallstrom@komhotel.se 
märk ansökan med ”Mötes- och eventkoordinator”. 

Har du frågor gällande kollektivavtalet eller andra personalfrågor. Kontakta:  
Kea Lagerquist, HR Chef kea.lagerquist@komhotel.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.