Middagsservis (extra)

Vi söker en middagsservis (extra) till vår konferensavdelning

Så vad är det egentligen för jobb? Jo, vi söker extrapersonal till vår konferensavdelning på Best Western Kom Hotel som ligger centralt på Norrmalm i Stockholm. Vi söker dig som vill kombinera arbetet med en annan anställning eller studier. Du ska ha möjlighet att jobba främst vardagskvällar men helger förekommer även, dock sällan.
Som middagsservis i vår konferensverksamhet tar du hand om våra härliga grupp- och konferenssällskap på såväl middagar som mingel och event. Du dukar, serverar, häller upp, fyller på och skapar trevlig atmosfär. Du ansvarar för allt från förberedelser tills det är tack för ikväll. Som vår nya middagsstjärna arbetar du vid behov på kvällstid med middagar och event. Det finns också möjlighet till extraarbete som konferensvärd på kvällar, helger och dagtid om intresse finns.

Och vem är du?
- Du är en servicestjärna! Med glädje och energi gör du det där lilla extra för våra gäster.
- Du talar svenska och engelska, men såklart gärna fler språk.
- Du har serveringsvana och det är stort plus om du har jobbat à la carte.
- Du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut.
- Vi blir extra glada om du kan presentera varför det utvalda vinet passar till maten.

Vad erbjuder vi…?
Främst så har vi det fantastiskt härligt på jobbet. Seriöst och på riktigt. Det låter så himla blasé att säga ”vi är som en familj” – och det är vi inte heller – men kanske mer ett kompiskollektiv? Vi är alla taggade att dra igång i större skala igen och ser fram emot en riktigt rolig höst och vinter.
Sedan, utan inbördes ordning;
- lön (enligt avtal)
- medlemskap i vårt gym – två våningar och nyrenoverat!
- möjlighet att under arbetstid klä ut sig till skelett. (Obs: Halloween)
- gratis kaffe…

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.