Konferensvärdinna/värd

Vi söker konferensvärdinna/värd till vår konferensavdelning

Så vad är det egentligen för jobb? Jo, vi söker extrapersonal till vår konferensavdelning på Best Western Kom Hotel som ligger centralt på Norrmalm i Stockholm. Till en början enstaka pass, men förhoppningsvis snart i större omfattning.
Som konferensvärdinna/värd i vår Konferensavdelning är du vårt ansikte utåt mot gästerna, vår gästvänliga stjärna. Vår kämpe på barrikaderna. Det är du som hjälper våra fantastiska gäster till den perfekta konferensupplevelsen. Du arbetar skift, både morgnar och kvällar. Vi lär behöva dig även på vissa helger. Som konferensvärdinna/värd hanterar du en uppsjö av uppgifter – Det blir daglig drift så som att välkomna konferensgäster, förberedelse av fika, presentera dagens lunch samt skojiga administrativa uppgifter. Allt som en konferensvärd/värdinna gör på en konferensavdelning gör helt enkelt. Allra främst så hjälper du dock gäster. Det är prio #1.

Och vem är du?
- En servicestjärna! Med glädje och energi gör du det där lilla extra för våra gäster.
- Du talar svenska och engelska, men såklart gärna fler språk.
- Du har gärna erfarenhet av konferensarbete
- Du har gärna erfarenhet av Suite 8/Fidelio, men vi blir glada även om du har erfarenhet av något annat hotellprogram.
- Du har gärna gymnasiekompetens inom hotell och turism.
- Extra plus om du har erfarenhet av konferensteknik.

Vad erbjuder vi…?
Främst så har vi det fantastiskt härligt på jobbet. Seriöst och på riktigt. Det låter så himla blasé att säga ”vi är som en familj” – och det är vi inte heller – men kanske mer ett kompiskollektiv? Vi är alla taggade att dra igång i större skala igen och ser fram emot en riktigt rolig höst och vinter.
Sedan, utan inbördes ordning;
- lön (enligt avtal)
- medlemskap i vårt gym – två våningar och nyrenoverat!
- möjlighet att under arbetstid klä ut sig till skelett. (Obs: Halloween)
- gratis kaffe…

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.