Citynära konferensmöjligheter!

Just nu bokar vi inte möten för fler än att man kan ha 2 meters avstånd mellan sig. 

Javisst, slutna möten och konferenser som arrangeras av företag eller organisationer är tillåtna så fort de inte är tillgängliga för allmänheten. Naturligtvis gäller fortfarande rekommendationerna att tvätta händer, tänka på social distans och att stanna hemma om man är sjuk.

Som konferensgäst hos oss har du inte bara ett perfekt läge mitt i city, utan också en välkomnande och hemtrevlig atmosfär. Vi vill att våra gäster ska känna att Kom Hotel är en trygg mötesplats så därför har vi snabbt anpassat oss till den rådande situationen med Covid-19. På Kom Hotel följer vi utvecklingen noga och de rekommendationer som kommer från Hälsomyndigheten. 

Best Western Kom Hotel Stockholm ingår i Best Western Hotels and Resorts och ägs av KFUM Central, en ideell förening som arbetar med barn- och ungdomar. All vinst från hotellet och konferensen går till föreningsverksamheten. V
i är Svanenmärkta och har valt att klimatkompensera för alla våra konferenser, det gör vi genom Tricorona som stödjer ett biomassakraftverk i Sri Balaji, Indien. Miljöarbete och klimatkompensation tycker vi är viktigt och genomsyrar alltid vårt dagliga arbete.

Söker ni en central anläggning för er nästa konferens, branschdag, event eller möte är Best Western Kom Hotel Stockholm ett optimalt val. 

 

Mitt i city

Välkommen till Kom Hotel Stockholm och vår konferensanläggning. Här hittar du 10 flexibla, funktionella, tekniska, ljusa lokaler med plats för allt från det lilla mötet till konferensen med 100 deltagare.

Kika på våra flexibla, funktionella och tekniska lokaler. Klicka på bilden för att se information och bilder.

Som gäst och medarbetare hos oss ska man alltid känna sig trygg. Läs hur vi gör ditt möte smittsäkert här.

Se våra priser och tillgänglighet i realtid, utan offert. Välj lokal, sittning och förtäring efter behov.

Just nu erbjuder vi upp till 50% rabatt på lokalhyran fram till 31/3-21 för nya kunder.

Vill du hyra en lokal under längre tid?
Prisförfrågan skickas till till konferens@komhotel.se

Huddle Concept inkluderar video och möjliggör mer kreativa och interaktiva möten.

Best Western Kom Hotel Stockholm

Epost: konferens@komhotel.se
Telefon: +46 (0) 8 412 23 51

Best Western Kom Hotel Stockholm   
Döbelnsgatan 17 111 40 Stockholm
Telefon: +46 (0) 8 412 23 51
Epost: info@komhotel.se
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- Information om Coronaviruset

Åtgärdsplan Covid-19 Best Western Kom Hotel

Läs mer här