Citynära konferensmöjligheter!

Välkommen till Kom Hotel Stockholm och vår konferensanläggning. Här hittar du 10 flexibla, funktionella, tekniska, ljusa lokaler med plats för allt från det lilla mötet till konferensen med 100 deltagare.
Ha mötet både här och på distans. Våra hybridrum är utrustade med teknik som möjliggör att dina mötesdeltagare är med antingen på plats – eller på distans. Med kameror och mikrofoner som fångar upp hela rummet och interaktiva skärmar som ger god och omedelbar kommunikation för hela mötet.

Söker ni en central anläggning för er nästa konferens, branschdag, event eller möte är Best Western Kom Hotel Stockholm ett optimalt val. 
Miljö och samhällsansvar är viktigt för oss på Kom Hotel och därför klimatkompenseras alla konferensgäster genom Tricorona och till ett projekt i Indien som bidrar till fossilfri solenergi i det indiska elnätet. 

Covid-19
Javisst, slutna möten och konferenser som arrangeras av företag eller organisationer är tillåtna så fort de inte är tillgängliga för allmänheten. Vi vill att våra gäster ska känna att Kom Hotel är en trygg mötesplats så därför har vi snabbt anpassat oss till den rådande situationen med Covid-19.

 

Information

Fortfarande  gäller rekommendationerna att tvätta händer, tänka på social distans och att stanna hemma om man är sjuk.  På Kom Hotel följer vi utvecklingen noga och de rekommendationer som kommer från Hälsomyndigheten. 

Kika på våra flexibla, funktionella och tekniska lokaler. Klicka på bilden för att se information och bilder.

Hos oss finns möjlighet att boka ett helt avskilt möte där du kan genomföra ett säkert möte med bla. egen entré. 

Se våra priser och tillgänglighet i realtid, utan offert. Välj lokal, sittning och förtäring efter behov.

Vill du hyra en lokal under längre tid? Prisförfrågan skickas till till konferens@komhotel.se

Huddle Concept inkluderar video och möjliggör mer kreativa och interaktiva möten.

Miljö och samhällsansvar är viktigt för oss på Kom Hotel. Läs mer om hur vi jobbar med CSR här. 

Best Western Kom Hotel Stockholm

Epost: konferens@komhotel.se
Telefon: +46 (0) 8 412 23 51

Best Western Kom Hotel Stockholm   
Döbelnsgatan 17 111 40 Stockholm
Telefon: +46 (0) 8 412 23 51
Epost: info@komhotel.se
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.