Citynära konferensmöjligheter!

Välkommen till Kom Hotel Stockholm och vår konferensanläggning. Här hittar du 10 flexibla, funktionella, tekniska, ljusa lokaler med plats för allt från det lilla mötet till konferensen med 100 deltagare.
Du kan ha mötet med alla här på plats - eller med några på distans. Vi kan erbjuda den teknik du behöver för ditt möte, oavsett om det är fysiskt, digitalt eller ett hybridmöte mitt emellan.

Söker ni en central anläggning för er nästa konferens, branschdag, event eller möte är Best Western Kom Hotel Stockholm ett optimalt val. 
Miljö och samhällsansvar är viktigt för oss på Kom Hotel och därför klimatkompenseras alla konferensgäster genom Atmoz och till ett projekt i Indien som bidrar till fossilfri solenergi i det indiska elnätet. 

Covid-19
Vi vill att våra gäster ska känna att Kom Hotel är en trygg mötesplats så därför har vi vidtagit en mängd åtgärder för att undvika smittspridning och trängsel.

 

Information

Fortfarande  gäller rekommendationerna att tvätta händer och att stanna hemma om man är sjuk.  På Kom Hotel följer vi utvecklingen noga och de rekommendationer som kommer från Hälsomyndigheten. 

Kika på våra flexibla, funktionella och tekniska lokaler. Klicka på bilden för att se information och bilder.

Hos oss finns möjlighet att boka ett helt avskilt möte där du kan genomföra ett säkert möte med bla. egen entré. 

Skicka en förfrågan om ditt nästa möte!

Vill du hyra en lokal under längre tid? Prisförfrågan skickas till till konferens@komhotel.se

I alla våra lokaler kan du ha möten både på plats, på distans och mitt emellan. Fråga oss så skräddarsyr vi just din lösning!

Miljö och samhällsansvar är viktigt för oss på Kom Hotel. Läs mer om hur vi jobbar med CSR här. 

Best Western Kom Hotel Stockholm

Epost: konferens@komhotel.se
Telefon: +46 (0) 8 412 23 51

Best Western Kom Hotel Stockholm   
Döbelnsgatan 17 111 40 Stockholm
Telefon: +46 (0) 8 412 23 51
Epost: info@komhotel.se
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.