Kom hit, vi har öppet!

På Kom Hotel jobbar vi på med ett gott humör! Vår konferensavdelning och bokningsservice är öppen som vanligt. Utvecklingen kring coronaviruset följs noga samt de restriktioner som kommer från folkhälsomyndigheten.

Vi tänker på våra gästers och personals välbefinnande och vill att våra gäster ska känna att Kom Hotel är en trygg mötesplats och har snabbt anpassat oss till den rådande situationen.

Nedan följer våra åtgärder för att minska smittspridning:
 
- Speciallösningar erbjuds för att göra våra mötesplatser så trygga som möjligt. 
- Vår konferensanläggning består av flera olika avdelningar, både stora och små, vilket ger möjligheter att nyttja ytan själva.
- Våra fikor dukas inte längre upp som buffé utan paketeras till varje enskild person.
- Utökade städningsrutiner av allmänna utrymmen, särskilt de ytor som kommer i kontakt med händer, exempelvis handtag, bord- & receptionsytor,      ledstänger och spolknappar på toaletter rengörs noggrant med desinfektionsmedel flera gånger per dag.
- Vi städar även våra lokaler två gånger per dag där all städning sker med starkare medel än normalt.
- Handdesinfektion finns tillgängligt på toaletter och i andra publika ytor. All serveringspersonal har krav på att bära handskar. Samtliga pennor och all teknisk utrustning som vidrörs spritas efter användning.

Vi ser fram emot ljusare tider med sommaren på intåg /Kom Hotel Konferensteam 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.