Vi söker receptionschef

Då vår receptionschef fått sitt drömjobb söker vi hennes ersättare! Vi söker en driven receptionschef med stort intresse för service, ledarskap och utveckling.

För detta jobb krävs att du:
- Kan flytande svenska och engelska
- Har minst 4 års branschvana från hotell eller konferens och minst 2 år från receptionstjänst
- Har erfarenhet från att jobba i hotellsystem såsom Fidelio eller annat hotellbokningssystem

I rollen som receptionschef är du den självklara ledaren för receptionsteamet och en viktig kugge i hela hotellets ledning och drift.  
Du arbetar med sedvanliga receptionsuppgifter, som till exempel gästbemötande, in- och utcheckning, olika betallösningar och medlemsrekrytering. Dessutom svarar du på gästers frågor och recensioner online. Det är du som ser till att våra fantastiska gäster får det de vill ha, att de trivs och kommer tillbaka. Du är också en del av Kom Hotels ledningsgrupp och är med och arbetar med strategier och utveckling av hela hotellet. 

Flexibilitet som receptionschef är viktigt då du går på ett schema men måste ändå kunna fördela din tid för att ha tid med möten, schemaläggning, utbildningar, personalfrågor osv. Du ska kunna organisera, motivera, arbetsleda och utbilda receptionspersonalen. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Personliga egenskaper: 
Som person är du organiserad, kan planera ditt arbete och håller deadlines. Du har erfarenhet av arbetsledning. 
I denna roll är det viktigt att behålla lugnet i ett högt tempo och tänka konstruktivt. 
Det ligger stor vikt i att visa hänsyn för andra, att lyssna och förstå. 
Att kunna samarbeta med olika avdelningar är nyckeln till framgång, denna egenskap är även viktig för att ens egen avdelning ska kunna jobba som ett team med fokus på det gemensamma målet. 

Vi önskar dessutom att du:
Har erfarenhet av personalansvar och arbetsrätt
Tror på alla människors lika värde
Är flexibel, har tålamod och är lösningsorienterad
Kan bygga relationer och stärka vårt team

Vi erbjuder:
En ansvarsfull tjänst på ett hotell i en av världens största hotellkedjor.
Du ingår i ledningsgruppen
Förmånliga priser på hotell såväl i Sverige som i hela världen
Friskvårdserbjudanden och fri träning på vårt välutrustade gym
Centralt belägen arbetsplats med goda kommunikationer
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Varmt välkommen med din ansökan! Vi önskar att den innehåller personligt brev och CV. Märk din ansökan med ”receptionschef”. Skicka den till arbete@komhotel.se.
Fråga oss gärna om tjänsten; kontakta då vår hotellchef Anna Hallström, anna.hallstrom@komhotel.se eller vår HR-chef Kea Lagerquist kea@komhotel.se
Intervjuer kommer hållas löpande då vi vill gärna att du tillträder omgående.

Mitt i Stockholm, lite avskilt intill Sveavägen ligger Best Western Kom Hotel. Vi har 143 rum, 10 konferenslokaler och Stockholms största hotellgym. Vi tar emot gäster från hela världen och älskar att få våra gäster att känna sig hemma, må bra och få uppleva de allra bästa sakerna med Stockholm. Demokrati, rättvisa och alla människors lika värde är självklarheter för oss och all vår vinst går till våra ägare - den ideella föreningen KFUM Central och dess ungdomsverksamhet. 

Förutom Kom Hotel äger vi även Hotel Giò i Solna och båda ingår i Best Westernfamiljen.
Vi arbetar mycket med arbetsmiljön och har nolltolerans för diskriminering på arbetsplatsen. I receptionen strävar vi efter en stressfri miljö med hjälp av arbetslistor och spontana raster. Vi tillämpar kollektivavtal.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.