Är du en morgonmänniska? Kan du jobba självständigt och älskar människor och fika? I kombination med serveringserfarenhet? Då är det dig vi vill ha.
Välkommen till Best Western Kom Hotel Stockholm!

Så vad är det egentligen för jobb?
Som Konferensvärd/-värdinna på vår konferensavdelning! Vi behöver dig som kan jobba extra vid behov, under högsäsong kan det blir relativt ofta.
Jobbet innebär att servera lunch, göra fika och ta emot våra fina gäster. Du förbereder, håller rent och snyggt och kommer på nya inslag på våra fikabufféer. Arbetstid ca kl 06.00-14.00. Vår konferensvärd arbetar nära och rapporterar till konferenschefen. Till din hjälp finns flera medarbetare som också tar hand om gästerna.

Vad innebär tjänsten?
- Vara lunchvärd, allt från dukning och färdigställning av matsalen till att servera konferensluncher samt duka av och återställa matsalen.
- Förbereda fikor till konferensgästerna, t.ex göra mackor & smoothies, hemgjord granola etc.
- Komma med ideér på nya trevliga inslag i våra fikabufféer
- Duka fram, fylla på & plocka undan våra konferensfikor
- Färdigställa konferenslokaler, möblering med mera
- Kvalitetssäkra standarden på fikor och lunch
- Beställningar & leveranser

Och vem är du?
Vi ser att du är en servicestjärna ut i fingertopparna! Att du med glädje och energi gör det där lilla extra för våra fina gäster. Du har erfarenhet av servering & service. Vi blir extra glada om du har jobbat på konferensavdelning tidigare eller har erfarenhet av arbete i kök. Du måste kunna tala svenska och engelska, men gärna ytterligare språk.
Vad erbjuder vi…?

Främst har vi det roligt på jobbet. Sedan, utan inbördes ordning;
- Lön enligt avtal (Vi har såklart kollektivavtal)
- Fri tillgång till vårt stora gym
- Bra rabatter på hotellrum
- Friskvårdsbidrag

Varmt välkommen med din ansökan! Vi önskar att den innehåller personligt brev och CV. Märk din ansökan med ”Frukostvärd”. Skicka den till arbete@komhotel.se.
Har du frågor om tjänsterna, hör av dig till Paulina Stenberg, konferenschef: Paulina.stenberg@komhotel.se. Frågor om avtal, arbetsplatsen etc ställs till HR-ansvarig Kea Lagerquist, kea.lagerquist@komhotel.se.
Intervjuer kommer hållas löpande. Vi vill gärna att du tillträder så fort som möjligt!

Väl mött och vi ses snart! //  

Best Western Kom Hotel har 143 fina rum med bekväma sängar och trevlig inredning centralt på Norrmalm. Vi har även en konferensavdelning perfekt för konferenser, seminarier, utbildning och styrelsemöten. Best Western har ett kvalitetssäkringsprogram som garanterar en hög och jämn service och kvalitet.  Vi arbetar aktivt med miljö- och säkerhetsfrågor. Kom Hotel AB ägs av den ideella ungdomsföreningen KFUM Central och all vår vinst går till föreningsverksamheten. 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.