Best Western Kom Hotel Stockholm

884911282912450288285451
Boka rum

Rum 1

OK
   

Hotellchef

Kom Hotel har funnits sedan 1970, ligger centralt i Stockholm city, består idag av 143 rum, konferens, café och gym.

Vi söker en hotellchef som med lust och engagemang vill påverka, driva, utveckla och Kom Hotel. Du är utåtriktad, flexibel och har känsla för kvalité och service. Du är lyhörd gentemot kunderna såväl som dina medarbetare och är intresserad av att samarbeta för en hög måluppfyllelse.

Du ansvarar för utveckla företagets personal, och verksamhetens långsiktiga resultat.

Hotellchefen är en nyckelbefattning i företaget och ska agera som verksamhetens expert.

Hotellchefen ska aktivt och på eget initiativ analysera företagets verksamhet och lägga fram förslag till förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla företaget. Hotellchefen är ansvarig inför företagets VD samt adjungerad till företagets styrelse. Hotellchefens huvudsakliga ansvar är att planera, organisera och leda företaget.

Tidigare hotellerfarenhet är ett krav och då du är ansvarig för ekonomisk uppföljning behöver du erfarenhet av verksamhetsstyrning genom nyckeltal.

Din profil: Du är en stark och trygg ledare med god självinsikt och högt driv. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal. Din positiva
grundsyn smittar av sig och inspirerar andra. Du har flerårig erfarenhet av branschen och har visat goda sälj-, affärsmässiga och ekonomiska resultat. Vi
tror att du har hög social kompetens och är en erfaren ledare som med ditt personliga engagemang och drivkraft, lätt kan få med dig dina medarbetare att
jobba mot gemensamma mål. Du stöttar dina medarbetare i deras arbete, är prestigelös och van att hugga i när så krävs. 

Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan.

Ansök senast den 2018-05-02
Arbetstid: Heltid, Tillsvidare anställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. 

Ansökan sändes till  torbjorn@komhotel.se

1x 85%-tjänst i receptionen

Best Western Kom Hotel har 143 fina rum med bekväma sängar och trevlig inredning centralt på Norrmalm. Vi har även en konferensavdelning perfekt för konferenser, seminarier, utbildning och styrelsemöten. Best Western har ett kvalitetssäkringsprogram som garanterar en hög och jämn service och kvalitet.  Vi arbetar aktivt med miljö- och säkerhetsfrågor. Kom Hotel AB ägs av den ideella ungdomsföreningen KFUM Central och all vår vinst går till föreningsverksamheten. 

Är du en människokännare? Människoälskare? I kombination med ett tålamod av stål? Då är det dig vi vill ha. På riktigt. Välkommen till Best Western Kom Hotel!

Så vad är det egentligen för jobb? Som receptionist i vår Front Desk! Det vill säga i receptionen. Vara vårt ansikte utåt mot gästerna. Vår gästvänliga stjärna. Vår kämpe på barrikaderna. Det är du som hjälper våra fantastiska gäster. Har du arbetat inom service så vet du vad vi menar. Du arbetar skift, både morgnar och kvällar. Aldrig samtidigt. Vi lär behöva dig även under helger.
Våra receptionister hanterar en uppsjö av uppgifter – det blir incheck, utcheck, kassahantering, fakturering, bokningar, telefonerande inom huset och utanför huset mm. Allt som en receptionist på ett hotell gör helt enkelt. Allra främst så hjälper du dock gäster. Det är prio #1. 

Och vem är du? Just för dessa tjänster är det ett krav att du har kunskap om och/eller har jobbat i Suite 8/Fidelio, alternativt om du kan något annat hotellprogram. Vi blir glada om du har gymnasiekompetens inom hotell och turism, allra mest har du erfarenhet inom service och hotellbranchen och är en allmänt fantastisk människa och engagerad medarbetare som kan tänka sig ställa upp för teamet och alltid jobba för teamets bästa.

Vad vi också kräver: att du talar svenska och engelska. Merparten av våra gäster konverserar nämligen med oss på något av de språken. Sedan blir vi inte ledsna om du råkar kunna ryska, italienska, japanska, tyska eller kinesiska… men det är mest lull-lull och plus i kanten. 

Vi söker just nu:
• 1 position på 85%

Vad erbjuder vi? Främst så har vi det fantastiskt festligt på jobbet. Seriöst och på riktigt. Det låter så himla blasé att säga ”vi är som en familj” – och det är vi inte heller – men kanske mer ett kompiskollektiv? Gött tjöt, hotellfrukostfika och gemytlighet utan dess like. Sedan, utan inbördes ordning:
-medlemskap i vårt gym
– två våningar och nyrenoverat!
-möjlighet att under arbetstid klä ut sig till skelett (obs: Halloween)
-utbildning via våra samarbetspartners (om man vill)
-gratis kaffe!
-lön

… Så släng iväg ett CV, vi söker nämligen någon omgående. Märk ansökan med vilken tjänst du är intresserad av.Skicka din ansöka eller eventuella frågor till keeleigh@komhotel.se 

Ses snart!

 

Telefon
08-412 23 00

Best Western Kom Hotel Stockholm

Döbelnsgatan 17   

111 40 Stockholm   

Fax: 08 412 23 10   
Epost: info@komhotel.se

 

Följ oss via:

  
  
  

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse