884911282912450288285451
Boka rum

Rum 1

OK
   

Hotellreceptionist – heltidstjänst

Om dig
Vi söker dig som har en hög kvalitets- och ansvarskänsla, är utåtriktad, serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om att serva gäster. Du bör vara initiativrik, noggrann och självgående. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat i hotellreception. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

Dina arbetsuppgifter
Till vår reception söker vi nu en person som kan arbeta helger, kvällar och dagar. Som med en positiv attityd ge våra gäster service på ett naturligt sätt. Vi utför vanliga receptionsuppgifter så som in- och utcheckning, telefonväxel, kassahantering, bokningar och förmedling av information till gäster men också mellan avdelningar.

För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och att ha roligt tillsammans!

Vi arbetar i Micros Fidelio och ser detta som en merit om du behärskar det annars ett krav att ha arbetat i ett hotellbokningssystem.

Du är välkommen att skicka dina ansökan med personligt brev och CV till arbete@komhotel.se.

 

Telefon
08-412 23 00

Best Western Kom Hotel Stockholm

Döbelnsgatan 17   

111 40 Stockholm   

Fax: 08 412 23 10   
Epost: info@komhotel.se

 

Följ oss via:

  
  
  

Konferens – deltidstjänst

Om dig
Till vår konferens söker vi nu en person som kan arbeta vardagar, helger och kvällar. Som med en positiv attityd ska ge våra gäster service på ett naturligt sätt. Vi utför vanliga uppgifter så som att ta emot gästerna samt ge dem god service genom hela dagen, stängning & öppning av konferensavdelning, telefonväxel, servering av fikor, lunch & middagar, bokningar och förmedling av information till gäster men också mellan avdelningar.

Vi söker dig som har en hög kvalitets- och ansvarskänsla, är utåtriktad, serviceinriktad, positiv, flexibel och tycker om att serva gäster. Du bör vara initiativrik, noggrann och självgående. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat på hotell och helst konferens. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och att ha roligt tillsammans!

Vi arbetar i Micros Fidelio och ser detta som en merit om du behärskar det annars ett krav att ha arbetat i ett hotellbokningssystem.

Dina arbetsuppgifter
Öppna konferensavdelningen
Ta emot gäster, finnas till och serva dem under dagen
Håll rent, snyggt och påfyllt i konferensavdelningens offentliga ytor, konferensförråd och kök
Hämta leveranser
Inventera
Stänga konferensavdelningen
Ta fram och ta bort För & eftermiddagsfika
Ha hand om luncher
Ha hand om middagar, skriv ut lista, fyll i allergier och maträtter osv..
Administrativt arbete såsom att svara på mail, lägga in bokningar göra diverse listor, Ringa kunder för marknadssyfte, inköp, brandrond, uppdatera skyltsystem samt övriga skyltar till konferenserna, statistik.
Vid behov kan även följande förekomma: hålla i avstämningar, fakturering, uppföljning
Förbereda inför kommande konferenser som möblera lokaler, torka av borden, duka med block pennor och godis. Se till att lokalerna är tipptopp, färdiga att börja konferera i nästkommande konferens-dag
Uppdatera konferensens skyltningssystem.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse