På entréplan finns vår restaurang där vi serverar den nyttiga frukost, Best Breakfast, som alltid ingår för våra hotellgäster. På vår frukostbuffé har vi utöver det vanliga någonting som kallas för Meet the Locals, en hel del nya spännande produkter som är producerade i vårt närområde. Dessa ändras mellan veckorna beroende på säsong och tillgänglighet. 


På Rose Café serveras ett aptitligt utbud av caférätter: lasagne, sallader, soppor, enklare varma rätter samt smörgåsar, såväl lätta som lite matigare. Du kan också njuta av flera lika söta bakverk som bakelser, pajer, muffins och andra små munsbitar som är gott till ditt kaffe eller te! Rose Café nås via hiss från hotellet.
.

Välkommen in i vår lobby med en behaglig och avkopplad atmosfär. Efter en lång dag kan du koppla av med en soft drink och bläddra igenom en tidning, utan att behöva lämna hotellet. Vår lobbybar serverar vin, öl, drinkar och snacks. I lobbyn finns alltid gratis kaffe och te tillgängligt för dig som är gäst hos oss. 

Är du konferensgäst, eller reser i en grupp, så hjälper vi dig naturligtvis även med luncher, middagar och mingel (för grupper om minst 10 personer). Vi samarbetar med duktiga cateringkockar, som kommer till oss och serverar maten i vår restaurang på entréplan. Lunch, middag eller mingel behöver du förbeställa. 

Best Western Kom Hotel Stockholm

Best Western
Kom Hotel Stockholm
   
Döbelnsgatan 17
111 40 Stockholm
Telefon: 08-412 23 00
Epost: info@komhotel.se
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.