Best Western Hotels & Resorts har ca 5000 hotell runt om i hela världen, alla med sin egen stil och karaktär men med en gemensam nämnare. Bakom varje hotell står en privat ägare vars största drivkraft är att du trivs och återkommer som gäst. I dagsläget är Best Western Sveriges mest rikstäckande hotellkedja med över 135 hotell på mer än 100 orter – lika olika överallt. Som global hotellkedja är vi flexibla och erbjuder såväl lokala, nationella, nordiska som globala hotellavtal. Med vår Net Promoter Score på över 52 ligger vi högst i branschen vad gäller kundnöjdhet. Från våra traditionella hotellmärken till våra förlängda vistelser eller unika boutique- och exklusiva alternativ finns det något som kompletterar dina resebehov runt om i världen. På Best Western Hotels & Resorts gillar vi att tänka lite annorlunda. Precis som de flesta av våra gäster.

Är man inte störst så måste man vara bäst. I alla fall ha det som mål. Vårt prisbelönta lojalitetsprogram har många fördelar som du inte får missa. Det kostar ingenting och du får massor med förmåner direkt från start. Som medlem får du medlemsrabatt på hotellnätter, bonusnätter, exklusiva medlemsförmåner och mycket mer. 

Travel Card är Best Westerns egna presentkort, laddat med ett värde för hotellövernattning. Vilket värde kortet blir laddat med bestämmer du. Du kan välja att behålla ditt Travel Card själv eller ge bort det.  Kortet köper och laddar du i receptionerna på våra hotell. 

Vi ger dig poäng för varje övernattning på Best Western hotell i hela världen. - Tjäna poäng hos oss.

Du kan använda dina poäng till frinätter hos oss eller hos någon av våra utvalda samarbetspartners - Använd dina poäng

Tjäna poäng snabbare än vanligt när du bokar via vår Rewards-rate. Vi lägger på 10% på priset och 1000 extra poäng. 

Skriv gärna en recension i vårt egna system Medallia. Som medlem i Best Western Rewards får du 250 extra poäng efter varje vistelse genom att recensera vårt hotell. Enkäten kommer direkt i din email efter du bott hos oss.

Med Best Western To Go (vår app) bokar du snabbt och enkelt våra hotell runt om i världen. Du kan också enkelt dela med dig av dina reseupplevelser till familj och vänner direkt via email eller sociala medier.

I vårt arbete med att förbättra och skräddarsy kundupplevelsen behöver vi ha en dialog med våra gäster och medlemmar. Vi har alltid tillgänglig kundservice för dig som är boende på Kom Hotel.

Best Western Kom Hotel Stockholm

Best Western 
Kom Hotel Stockholm
   
Döbelnsgatan 17 
111 40 Stockholm
Telefon: 08-412 23 00
Epost: info@komhotel.se
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.