Förmiddagsvärdinna deltid

Är du en morgonmänniska? Kan du jobba självständigt och älskar människor och fika? I kombination av kökserfarenhet? Då är det dig vi vill ha.
Välkommen till Best Western Kom Hotel Stockholm! 

Så vad är det egentligen för jobb?
Som Förmiddagsvärdinna på vår konferensavdelning! Öppna konferensavdelningen, göra fika och ta emot våra fina gäster. Du förbereder, håller rent och snyggt och kommer på nya inslag på våra fikabuféer. Arbetstid ca kl 06-13.30. Du är garanterad halvtid men det kan bli upp till heltid under vissa månader. Tjänsten är ny och tidsbegränsad fram till mitten av december för att testa, men det finns goda chanser att vi fortsätter i vår.
Vår förmiddagsvärdinna arbetar nära och rapporterar till konferenschefen. Till din hjälp finns konferensvärdar/värdinnor som också tar hand om gästerna.

Vad innebär tjänsten?
- Förbereda fikor till konferensgästerna, t.ex göra mackor & smoothies, hemgjord granola etc.
- Komma med ideér på nya trevliga inslag i våra fikabuffér!
- Öppna konferensavdelningarna 
-  Duka fram, fylla på & plocka undan våra konferensfikor 
- Kvalitetssäkra standarden på fikor och lunch
- Beställningar & leveranser
- Vara lunchvärdinna, ta emot gäster, finnas till hands, hantera specialkost och vara länken mellan gäst och köket

Och vem är du?
Vi ser att du är en servicestjärna ut i fingertopparna! Att du med glädje och energi gör det där lilla extra för våra underbara gäster. Du har erfarenhet av livsmedelshantering eller service. Vi blir extra glada om du har jobbat på konferensavdelning tidigare eller har erfarenhet av arbete som kock/kallskänka eller servering.
Du måste kunna tala svenska eller engelska, men gärna ytterligare språk!

Vad erbjuder vi…? 
Främst så har vi det roligt på jobbet. Seriöst och på riktigt. Det låter så himla blasé att säga ”vi är som en familj” – och det är vi inte heller – mer ett sammansvetsat gäng.
Sedan, utan inbördes ordning;
- Lön (Vi har såklart kollektivavtal)
- Fri tillgång till vårt stora gym – två våningar och nyrenoverat!
- Bra rabatter på hotellrum
- Friskvårdsbidrag

Så skicka iväg ett CV och ansökan nu, dock senast 31 okt. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Väl mött och vi ses snart! // 

Skicka in din ansökan till Anna Hallström Konferenschef, märk mailet med ”Förmiddagsvärdinna”: anna.hallstrom@komhotel.se

Har du frågor gällande kollektivavtalet eller andra personalfrågor. Kontakta:
Kea Lagerquist HR Chef
kea.lagerquist@komhotel.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.