Förmiddagsvärdinna

Är du en morgonmänniska? Kan du jobba självständigt och älskar människor och fika? I kombination med serveringserfarenhet? Då är det dig vi vill ha.
Välkommen till Best Western Kom Hotel Stockholm! 

Så vad är det egentligen för jobb? 
Som Förmiddagsvärdinna på vår konferensavdelning! Det är en tillsvidareanställning 75%, med möjlighet till ytterligare timmar vissa månader. 
Jobbet innebär att servera lunch, göra fika och ta emot våra fina gäster. Du förbereder, håller rent och snyggt och kommer på nya inslag på våra fikabufféer. Arbetstid ca kl 06-14.00. Vår förmiddagsvärdinna arbetar nära och rapporterar till konferenschefen. Till din hjälp finns konferensvärdar/värdinnor som också tar hand om gästerna.

Vad innebär tjänsten?
- Vara lunchvärdinna från dukning och färdigställning av matsalen till att servera konferensluncher samt duka av och återställa matsalen. 
- Förbereda fikor till konferensgästerna, t.ex göra mackor & smoothies, hemgjord granola etc.
- Komma med ideér på nya trevliga inslag i våra fikabufféer
- Duka fram, fylla på & plocka undan våra konferensfikor 
- Färdigställa konferenslokaler möblering med mera
- Kvalitetssäkra standarden på fikor och lunch
- Beställningar & leveranser

Och vem är du?
Vi ser att du är en servicestjärna ut i fingertopparna! Att du med glädje och energi gör det där lilla extra för våra underbara gäster. Du har erfarenhet av servering & service. Vi blir extra glada om du har jobbat på konferensavdelning tidigare eller har erfarenhet av arbete i kök. Du måste kunna tala svenska eller engelska, men gärna ytterligare språk!

Vad erbjuder vi…? 
Främst så har vi det roligt på jobbet. Sedan, utan inbördes ordning;
- Lön enligt avtal (Vi har såklart kollektivavtal)
- Fri tillgång till vårt stora gym – två våningar och nyrenoverat!
- Bra rabatter på hotellrum
- Friskvårdsbidrag

Varmt välkommen med din ansökan! Vi önskar att den innehåller personligt brev och CV. Märk din ansökan med ”Frukostvärdinna”. Skicka den till arbete@komhotel.se.

Fråga oss gärna om tjänsten; kontakta då vår Konferenschef Anna Hallström, anna.hallstrom@komhotel.se eller vår HR-chef Kea Lagerquist kea@komhotel.se 
Intervjuer kommer hållas löpande. Vi vill gärna att du tillträder i augusti. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.