Samarbetsavtal med
Best Western Kom Hotel Stockholm

Kom Hotel Stockholm är ett cityhotell med bra geografisk placering mitt stan, med närhet till tunnelbanan, centralstation och bara 35 min till en internationell flygplats. Konferenshotellet ingår i  Best Western Hotels and Resorts en del av BWH Hotel Group. Hotellet tillhör varumärket Best Western Core, ett trestjärnigt hotell. Hotellet riktar sig till affärsresenärer och konferensgäster. Den perfekta platsen för affärsmöten, logi, konferenser och events.

Har ditt företag stort behov av hotellövernattningar, konferenser, möten, och evenemang?Kom Hotel Stockholm erbjuder fördelaktiga företagsavtal där du får ta del av kampanjer och erbjudanden, skräddarsydda lösningar, möjlighet till förmånliga priser i vårt utbud. Kom Hotel  tillhör ett av världens största hotellkedjor, Best Western Hotels and Resorts. Ju fler nätter ni lägger på Kom Hotel desto bättre förmåner får ni. Vi visar gärna upp vårt hotell och Restaurang och ser fram emot att höra vad som skulle passa er så kan vi erbjuda dig specialavtal som är skräddarsydda efter just dina behov.

Varför företagsavtal?

- Skräddarsydda lösningar för dina behov
- Ta del av kampanjer och erbjudanden
- Status Match - med andra lojalitetsprogram 
- Gratis träning på Stockholms största hotellrum
- Rabatt på våra produkter i portföljen; logi, mötesrum och event. 
- Bidrag till miljön på både nationell och internationell nivå.
- Bidrag till vårt CRS-arbete för barn och ungdomar.
- Vi tillhör Best Western Hotels and Resorts en del av BWH Hotel Group

Kom Hotel erbjuder en intressant portfölj med olika produkter. 

Vi ser fram emot att hitta ett  samarbeten med ditt företag. 
Du når vår kontakt  Robert J. Flink som jobbar som Sales and Marketing Manager på robert@komhotel.se eller 0733966776, så hjälper han ditt företag till en bra och intressant lösning för båda parterna. 

Använd dina poäng på våra mer än 5000 hotell över hela världen.

Under 2021 går det snabbare för medlemmar i Best Western Rewards att bli uppgraderade till nästa nivå. Vi har halverat de kvalificeringar som behövs för att bli uppgraderad.  Du som medlem kan välj mellan fria hotellnätter, presentkort, partner-produkter och mycket mer.

BWH Hotel Group - Best Western Hotels and Resorts

Best Western Hotels & Resorts har ca 5000 hotell runt om i hela världen, alla med sin egen stil och karaktär men med en gemensam nämnare. Bakom varje hotell står en privat ägare vars största drivkraft är att du trivs och återkommer som gäst. I dagsläget är Best Western Sveriges mest rikstäckande hotellkedja med över 135 hotell på mer än 100 orter – lika olika överallt. Som global hotellkedja är vi flexibla och erbjuder såväl lokala, nationella, nordiska som globala hotellavtal. Med vår Net Promoter Score på över 52 ligger vi högst i branschen vad gäller kundnöjdhet. Från våra traditionella hotellmärken till våra förlängda vistelser eller unika boutique- och exklusiva alternativ finns det något som kompletterar dina resebehov runt om i världen. På Best Western Hotels & Resorts gillar vi att tänka lite annorlunda. Precis som de flesta av våra gäster.
.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.