Best Western
BEST WESTERN Kom Hotel Stockholm
Du är här: Konferens >> Konferens info
Plats för innehåll
Konferens City Meeting
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
Våra konferenslokaler ligger mitt i centrala Stockholm och går att hyra för möten, konferenser, videokonferenser, telefonkonferenser, företagsmingel, personalfester, kick off:er och andra events. Vi erbjuder 7 stycken ljusa och fräscha lokaler varav den största har plats för upp till 100 personer. Ljudanläggning, bildskärmar och projektorer finns installerat i alla lokaler och trådlös internetuppkoppling finns tillgängligt i hela huset. Lokalerna är flexibla, handikappanpassade och vi har bra kommunikationer i närheten till tunnelbanan.

Självklart hjälper vi till att göra er konferens mer minnesvärd genom beställningar av god fika, härlig lunch eller lyxig middag. Vi skräddarsyr gärna era konferenser när det gäller både mat, boende, aktiviterer, transport eller annat så att den passar just er. Tillsammans med våra samarbetspartners Wallmans Nöjen och Get2gether skapar vi en lyckad aktivitet som är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen och öka gemenskapen. Möjligheterna är stora!

BEST WESTERN Kom Hotel Stockholm är ett modernt bolag som värnar om miljön. Vi är idag Svanen märkta och vi har även investerat i en klimatkompenserad konferens tillsammans med Tricorona. Fråga oss gärna vid bokningstillfället så berättar vi vilket projekt vi stödjer just nu.

Kontakta oss

Telefon
08 412 23 50

BEST WESTERN Kom Hotel Stockholm
Döbelnsgatan 17
111 40 Stockholm
Fax: 08 412 23 10


   BEST WESTERN Kom Hotel Stockholm ***
   Döbelnsgatan 17
   111 40 Stockholm
   Sverige
Telefon: +46-8-412 23 00
Fax: +46-8-412 23 10
Email: info@komhotel.se

                 
 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.